Spletni iskalniki
Spletni iskalniki.
Prikaži # 
# Spletna povezava Zadetkov
1   Link   Google
Iskalnik Google
1201
2   Link   Google Chrome
Iskalnik Google Chrome
1255
3   Link   Blackle
Iskalnik Blackle
1368
4   Link   Yahoo
Iskalnik Yahoo
1341
5   Link   Najdi.si
Iskalnik Najdi.si
1253
6   Link   Matkurja
Iskalnik Matkurja
1190
7   Link   Hotbot
Iskalnik Hotbot
1221
8   Link   Lycos
Iskalnik Lycos
1180
9   Link   Združeni iskalniki
Združeni iskalniki
1525

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si