SDR Maribor
PDF natisni E-pošta
Slovensko društvo za razsvetljavo Maribor: SDR je prostovoljno samostojno nepridobitno strokovno in znanstveno društvo za tehniko razsvetljave in videnja v teoriji in praksi, ki jo vsestransko podpira.

Ime društva in Logotip:

Slovensko društvo za

razsvetljavo Maribor

http://www.sdr.si/

sdr_maribor

Sedež društva:  

SDR Maribor - Slovensko društvo za razsvetljavo Maribor

Tržaška cesta 25

SI-1000 Ljubljana

Slogan društva:

SDR je prostovoljno samostojno nepridobitno strokovno in znanstveno društvo za tehniko razsvetljave in videnja v teoriji in praksi, ki jo vsestransko podpira.

Kratek opis društva:

Slovensko društvo za razsvetljavo - SDR je prostovoljno samostojno nepridobitno strokovno in znanstveno društvo za tehniko razsvetljave in videnja v teoriji in praksi, ki jo vsestransko podpira. Društvo deluje na območju Republike Slovenije in je pravna oseba zasebnega prava.

SDR je član Elektrotehniške zveze Slovenije (EZS), Zveze inženirjev in tehnikov Slovenije (ZITS), Zveze društev inženirjev in tehnikov Maribora ter s svojim posebnim odborom - Slovenskim nacionalnim komitejem - SNK član mednarodne komisije za razsvetljavo (Commission Internationale de l'Éclairage- CIE).

V društvo se lahko včlani vsak, ki deluje profesionalno na področju razsvetljave ali svetlobne tehnike, ali pa ga ta tematika preprosto zanima.

Članstvo v društvu za fizične osebe se prične z izpolnjeno spletno prijavnico ali prijavnico (pdf dokument) in plačano članarino. Prijavnico izpolnite in jo pošljite po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , uporabite telefaks (01/47 68 289) ali navadno pošto in jo pošljite na naslov:

SDR
Tržaška 25
1000 Ljubljana

Če bi pa vaše podjetje želelo postati "kolektivni član"- DONATOR, pa je najbolje, da se obrnete na tajnika društva:
Matej B. Kobav
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
01/47 68 759

Ključne dejavnosti:

Na področju razsvetljave

Na področju svetlobne tehnike

Naši člani so usposobljeni na področju:

Razsvetljave

Svetlobne tehnike

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Publikacije

Svetlobna tehnika

Kontakt:

Predsednik:

Marko Bizjak

Telefon:

Faks:

+386 1 47 68 759

+386 1 47 68 289

E-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Spletna stran:

http://www.sdr.si/

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si