Konferenca dnevi slovenske informatike
Prispeval Administrator    Četrtek, 31 Marec 2011 16:42    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 

18. - 20.4.2011,
KONFERENCA DNEVI SLOVENSKE INFORMATIKEInfo_partsinfoPortorož, GH Bernardin
Konferenca Dnevi slovenske informatike se vedno bolj uveljavlja kot najpomembnejša neodvisna slovenska konferenca na področju informatike. Tokrat bo konferenca še bolj odmevna in aktualna, posvečena pa bo novim razmeram in priložnostim v informatiki kot posledica družbenih sprememb.


Na konferenci bomo tudi tokrat podelili nagrado za najboljši projekt s področja informatike leta 2011, s katero Slovensko društvo INFORMATIKA spodbuja in promovira inovativnost, uspešnost, učinkovitost ter kakovost projektov na področju informatike. Izbrali bomo tudi najboljši študentski projekt.
Med drugimi bodo teme letošnje konference tudi poslovne aplikacije, poslovna inteligenca, menedžment poslovnih procesov, informacijska varnost in upravljanje tveganj, vodenje projektov in upravljanje odnosov z izvajalci in informatika v javnem sektorju. Seznam vseh tem najdete tukaj.
Oglejte si tudi program konference, tukaj pa se lahko na konferenco tudi prijavite. Več informacji na: http://www.dsi2011.si.

Zadnjič posodobljeno ( Četrtek, 31 Marec 2011 16:46 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si