Sejem kapital 2011
Prispeval Administrator    Četrtek, 31 Marec 2011 16:39    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 3
SkromnoOdlično 

13.-14.4.2011,
SEJEM KAPITAL 2011working_capital
Ljubljana
Organizator Založba Kapital v aprilu pripravlja že tradicionalni sejem za kreiranje in doseganje finančnih ciljev. Namenjen je vsem, ki ustvarjajo dodatne presežke in razmišljajo o pravilnem investiranju. Na predavanjih, okroglih mizah in na razstavnih prostorih bo mogoče dobiti vrsto informacij, kako poskrbeti za varno starost, kakšne so možnosti za varčevanje in kako izdelati varčevalni načrt. Finančni sejem je največja finančna prireditev v Sloveniji.


• JAPTI, Slovenski podjetniški sklad ter druge institucije za pomoč slovenskim podjetjem bodo pripravile »FINANČNI FORUM ZA PODJETNIKE«, na katerem bodo strokovnjaki več kot 800 direktorjem malih in srednjih podjetij predstavili garancije sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere, subvencije za zagon podjetij in spodbude lastniškega kapitala, možnosti za eko kredite in možnosti za pridobivanje sredstev iz strukturnih skladov.
• Naložbene priložnosti na finančnih trgih bodo predstavili domači in tuji finančni ‘guruji’. Premierno bodo na Finančnem sejmu Kapital predstavili tudi nekaj novih finančnih produktov, ki so še posebej namenjeni dolgoročnemu varčevanju.
• Okrogle mize: Prihodnost slovenskega finančnega trga; Nepremičnine in gradbeništvo - rešiti ali potopiti; Poskrbite za varno prihodnost s pravo naložbo – nasveti slovenskih borznih gurujev; Razcvet ali potop balkanskih skladov.
• Na otvoritvi bodo znova razglasili Naj finančnike in Naj direktorje.

Zadnjič posodobljeno ( Četrtek, 31 Marec 2011 16:42 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si