GO AUSTRIA! - Priložnosti za podjetja iz Slovenije v Avstriji
Prispeval Administrator    Četrtek, 31 Marec 2011 16:36    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično 

12.4.2011,
GO AUSTRIA! - Priložnosti za podjetja iz Slovenije v Avstrijiimage_show_2
Celovec, Avstrija
Slovenska gospodarska zveza v Celovcu (SGZ) v sodelovanju z Uradom za Slovence v zamejstvu in po svetu (USZS) ter Javno agencijo Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvom Republike Slovenije za gospodarstvo (MG) vljudno vabi na čezmejni poslovni dogodek v torek, 12. aprila 2011, ob 17. uri, v Tischlerjevi dvorani Mohorjeve družbe, Celovec/Klagenfurt, 10.-Oktober-Straße 25, 1. Nadstropje.
Vabilo in priajvnico najdete tukaj (fajl: avstrija-prijavnica-110412.pdf).

Priponke:
Prenesi to datoteko (avstrija-prijavnica-110412.pdf)GO Austria - prijavnica[ ]208 Kb
Zadnjič posodobljeno ( Četrtek, 31 Marec 2011 16:39 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si