Aktualni izzivi sodnega varstva znamk s posebnim poudarkom na procesnih zahtevah
Prispeval Administrator    Sreda, 10 November 2010 22:09    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 
Aktualni izzivi sodnega varstva znamk s posebnim poudarkom na procesnih zahtevah
Predavanje vrhovne sodnice dr. Jadek Pensa

Združenje za zaščito industrijske lastnine (AIPPI Slovenija) organizira v sodelovanju z Uradom RS za intelektualno lastnino (URSIL) predavanje vrhovne sodnice dr. Dunje Jadek Pensa z naslovom Aktualni izzivi sodnega varstva znamk s posebnim poudarkom na procesnih zahtevah.image_24_m

Na predavanju se boste seznanili s pogledom iz perspektive sodnika, ki se v sodnih primerih srečuje z različnimi izzivi. Hkrati pa s svojimi in z odločbami drugih referenčnih sodišč pogosto na novo postavlja razumevanje in interpretacijo zakonskih okvirjev.

Predavanje bo v četrtek, 18. novembra 2010 ob 17.30 v sejni dvorani URSIL (Kotnikova 6, 1000 Ljubljana).

Kotizacije za udeležbo ni. Število udeležencev je omejeno, zato vljudno prosimo, da svojo udeležbo potrdite s sporočilom na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , kamor pošljite tudi vsa morebitna vprašanja.

Več informacij na:
Urad RS za intelektualno lastnino
Kotnikova 6, SI-1000 Ljubljana

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Preberite več GZS

Preberite več MJU

Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 10 November 2010 22:15 )
 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si