Aktualni dogodki | ne spreglejte
Prispeval Administrator    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 2
SkromnoOdlično 
14.-15.2010

DVS (Društvo vzdrževalcev Slovenije) vas vabi na 20. Tehniško posvetovanje vzdrževalcev Slovenije, ki bo 14. in 15. oktobra 2010 v Velika športna dvorana hotela Planja na Rogli.
Tukaj si lahko ogledate vabilo na 20. TPVS, v priponki pa boste našli še program ter prijavnico.

  1. 1. Vabilo
  2. 2. Program
  3. 3. Prijavnica
5.-14.2010

Na društvu Dinaricum smo začeli z izvajanjem manjšega izobraževalnega projekta na temo velikih zveri, s katerim smo se prijavili na razpis Študentske organizacije Univerze v Ljubljani. Projekt je namenjen predvsem študentov, ki bi radi izvedeli več o risu, medvedu in volku v naših gozdovih. Vabimo vas, da se udeležite predavanj, ki bodo vsak z drugega vidika obravnavala naše tri predstavnike velikih zveri (volka, risa in medveda):

Več v priponki oziroma tule.

11.-15.2010

Slovensko društvo za jezikovne tehnologije  vabi  na konferenco o jezikovnih tehnologijah, ki bo potekala od 11. do 15. oktobra 2010 na Institutu "Jožef Stefan" v Ljubljani v sklopu meta-konference Informacijska družba - IS 2010. To srečanje je sedmo vrsti konferenc o jezikovnih tehnologijah ('98'00'02'04'06'08) in bo organizirano kot slovenska konferenca. Uradna jezika konference sta slovenski in angleški, vendar pa naj bi slovenski predavatelji napisali in predstavili svoje prispevke v slovenščini. Sprejeti prispevki bodo objavljeni v zborniku, ki ga bodo prejeli udeleženci konference ob registraciji. Prispevki bodo objavljeni tudi na spletnih straneh konference. Za več informacij obiščite: http://nl.ijs.si/isjt10/

Priponke:
Prenesi to datoteko (vabilo_dinaricum_1.pdf)Vabilo društva DINARICUM[ ]207 Kb
 

Za dodajanje komentarjev je potrebna registracija oziroma prijava v portal MINVO!

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si