DMT
PDF natisni E-pošta
Društvo mladi in tobak: Povezuje dijake, študente, učitelje in zdravstvene delavcev ter je član Evropske zveze nekadilcev (UEN). Je koordinator SZTK povezav in projektnega dela.

Ime društva in Logotip:

Društvo mladi in

tobak

dmt

Sedež društva:  

DMT - Društvo mladi in tobak

Pariške komune 13

SI-2000 Maribor

Slogan društva:

Povezuje dijake, študente, učitelje in zdravstvene delavcev ter je član Evropske zveze nekadilcev (UEN). Je koordinator SZTK povezav in projektnega dela.

Kratek opis društva:

Povezuje dijake, študente, učitelje in zdravstvene delavcev ter je član Evropske zveze nekadilcev (UEN). Je koordinator SZTK povezav in projektnega dela.

Ključne dejavnosti:

Povezovanje dijakov, študentov, učiteljev in zdravstvenih delavcev

Tobak

Naši člani so usposobljeni na področju:

Zgoraj naštetih dejavnosti

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Društvo mladi in tobak

Kontakt:

Predsednik:

Član:

Mihaela Lovse

Marko Pisnik

GSM:

+386 51 317 113

E-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Spletna stran:

[/]

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si