DVT Krško
PDF natisni E-pošta
Društvo za varilno tehniko Krško: Povezovanje sorodnih društev, izobraževanje članov, sodelovanje pri skupnih projektih...

Ime društva in Logotip:

Društvo za varilno tehniko

Krško

dvt-krsko

Sedež društva:  

DVT Krško - Društvo za varilno tehniko Krško

CKŽ 135E

SI-8270 Krško

Slogan društva:

Povezovanje sorodnih društev, izobraževanje članov, sodelovanje pri skupnih projektih...

Kratek opis društva:

Povezovanje sorodnih društev, izobraževanje članov, sodelovanje pri skupnih projektih...

Ključne dejavnosti:

Varilna tehnika

Naši člani so usposobljeni na področju:

Varilne tehnika

Kaj bi o svojem društvu še radi izpostavili?

Društvo za varilno tehniko Krško

Kontakt:

Predsednik:

Franc Krošelj

Telefon:

[/]

E-pošta:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Spletna stran:

[/]

 

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si