Koper - Švicarski prispevek - vabilo na predstavitev in delavnico v Kopru
Prispeval Administrator    Sreda, 23 Junij 2010 09:26    PDF natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

VABILO na predstavitev Švicarskega prispevka in regionalno delavnico za prijavitelje na 1. javni razpis Sklada za NVO in sklada za male projekte v okviru partnerstva

Spoštovani,swiss_contribution_2

15. junija 2010 je bil na spletni strani vmesnega organa www.svicarski-prispevek.si objavljen 1. javni razpis za predložitev projektov v okviru Sklada za nevladne organizacije in za Sklada za male partnerske projekte, ki se sofinancirata iz Švicarskega prispevka.

Vabimo vas, da se udeležite predstavitve Švicarskega prispevka in delavnice za prijavitelje na 1. javni razpis, ki bosta potekala:

v torek, 29.6.2010 med 10.00 in 13.00 uro v dvorani središča Rotunda v Kopru, Destradijev trg 11 (vhod iz Vojkovega nabrežja).

Več o okvirnem programu in prispevku v priponki sporočila (spodaj).

Vljudno ste vabljeni vsi, ki vas Švicarski prispevek zanima in tisti, ki menite, da ste upravičeni do pridobitve donacije Švicarskega prispevka.
Lepo pozdravljeni

ZSIS
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Tel.: 01-425 47 57

Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 23 Junij 2010 09:55 )
 

Za dodajanje komentarjev je potrebna registracija oziroma prijava v portal MINVO!

MVZT

Ministrstvo za visoko šolstvo znanost in tehnologijo opravlja naloge na področjih visokega šolstva, raziskovalne dejavnosti, tehnologije, meroslovja in pospeševanja informacijske družbe na področjih, ki ne sodijo v delovna področja drugih ministrstev, in usklajevanja dela na področju informacijske družbe. Najbolj navezujoča direktorata za naš portal sta direktorat za znanost ter direktorat za tehnologijo.

http://www.mvzt.gov.si/

ZSIS

Zveza strojnih inženirjev Slovenije (ZSIS, Zveza) je zveza društev s področja strojništva. Društva se v Zvezo vključujejo na osnovi skupnih interesov in zakona o društvih. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva in vseh iz tega razvitih področij. Poslanstvo Zveze je promocija, razvoj, izobraževanje in izmenjava izkušenj med društvi in njihovimi člani.

http://www.zveza-zsis.si/

TIA

Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA) nastopa v pravnem prometu v svojem imenu in za svoj račun v okviru zakonov in s sklepom o ustanovitvi določenih nalog. TIA opravlja strokovne, razvojne in izvršilne naloge na področju pospeševanja tehnološkega razvoja in inovativnosti v skladu s sprejetim nacionalnim raziskovalnim in razvojnim programom.

http://www.tia.si